Mis niks van SXSW 2017 met Numrush!

Morgen begint de 2017-editie van SXSW, het jaarlijkse festival in Austin, Texas met aandacht voor technologie, muziek en film. Zoals ieder jaar reizen we af naar SXSW om verslag te doen van het zogeheten Interactive-onderdeel. We besteden uitgebreid aandacht aan alle interessante innovaties, sprekers, bedrijven, trends etc. die daar te vinden zijn.

We doen verslag in de vorm van artikelen, foto’s én video’s, maar er is nog meer…

Dagelijkse podcast

Na het succes van vorig jaar maken we ook dit jaar een dagelijkse Rush Talk van SXSW. Johan Voets en Marjolijn Kamphuis bespreken dagelijks de dingen die ze die dagen hebben gezien op SXSW. Wil je zeker weten dat je geen aflevering mist, abonneer je dan nu alvast!

Updates via social media

Wil je niks missen, zorg dan dat je Numrush volgt op Facebook, Twitter en Instagram. Via deze kanalen delen we uiteraard de artikelen en video’s die we produceren, maar zeker op Instagram proberen we het festival ook in beeld te brengen.

SXSW 2017 Event Wall

De SXSW 2017 Event Wall

Uiteraard hebben we ook weer een Event Wall ingericht. Daarop komen continu alle foto’s binnen die mensen op SXSW hebben gemaakt en ook al artikelen op Numrush krijgen een plek op deze digitale muur. Daarmee is de Event Wall misschien wel de beste manier om niets te missen SXSW!