Elon Musk teaset extra aankondiging tijdens Tesla-evenement in september

Elon Musk heeft een flinke teaser de wereld in gesmeten, meldt TechCrunch. Tijdens de vergadering voor aandeelhouders gisteren, zei hij dat er eind september een speciaal event komt van Tesla om de Semi Truck te onthullen, maar dat er “misschien iets meer is dan dat we nu zeggen”. Met andere woorden: er komt waarschijnlijk nog een aankondiging.

De vrachtwagen moet volledig elektrisch worden en alles bieden wat grote transportbedrijven nodig hebben. Tesla zou zelfs al met potentiële klanten praten tijdens het ontwerpproces. Daardoor zou het voertuig precies goed moeten zijn als hij op de markt komt. De vrachtwagen op zich zou dus al nieuws genoeg zijn voor het bedrijf. Maar voor Musk duidelijk niet.

Muziek

Het is natuurlijk de vraag wat we dan kunnen verwachten. Het lijkt er op dat het niets met de vrachtwagen te maken heeft, maar Musk heeft vrij weinig details gegeven. Wel begon hij tijdens de vergadering over muziek te praten, toen iemand vroeg naar zijn eigen muzieksmaak.

“Het is heel moeilijk om goede afspeellijsten of goede algoritmes om muziek aan te raden te vinden”, aldus Musk. Tesla zou later dit jaar met een aankondiging komen over het vinden van de juiste muziek. Dat lijkt een vrij grote hint te zijn naar de aankondiging in september, al kan het natuurlijk ook iets heel anders zijn. We zullen moeten afwachten.