Tombola Tuesday: Retweet en maak kans op te gekke Evernote goodies!

Nog niet zo lang geleden hadden we John McGeachie, hoofd van Evernote Business, op de koffie op de Numrush-redactie. Nadat we hem even aan de tand hadden gevoeld over de stand van zaken bij Evernote, was John zo vriendelijk een cool goodies-pakketje achter te laten voor onze lezers. En daar maak jij nu kans op!

Wie, net als ik, fervent gebruiker is van Evernote, maar nog altijd een Moleskine “on-the-side” heeft om notities te maken, kan zijn hart ophalen: in het goodie pakket wat we mogen weggeven vindt je namelijk niet alleen een collectie stickers om je laptop, iPad of schoonmoeders autoruit mee te beplakken, maar ook een heuse Evernote Smart Notebook.

Om het feest compleet te maken krijg je ook nog eens gratis Premium-account aangeboden door Evernote, waardoor je het komende jaar van alle voordelen van Evernote kunt genieten.

Wat moet je doen om dit schitterende pakket in je bezit te krijgen? Gewoon even @numrush volgen op Twitter en dit artikel even retweeten. Doe dat wel voor morgenochtend 10.00 uur, daarna maken we de winnaar bekend!

Een ietwat bevooroordeelde review van ondergetekende? Dit wil je winnen, proberen en daarna nooit meer anders! :)