TomTom Golfer: Een sporthorloge voor golfers

Onlangs lanceerde TomTom een nieuw sporthorloge. Ditmaal niet gericht op hardlopers, maar op golfers: Met de TomTom golfer kun je je slag verbeteren en navigeren over de green.

De TomTom Golfer beschikt over de gegevens van meer dan 34.000 golbanen wereldwijd. Updates daarvan kunnen wireless gedownload worden via een speciale smartphone app, zodat TomTom-golfers altijd kunnen vertrouwen op up-to-date baaninformatie. De smartwatch voor golfers geeft informatie over de green en al zijn hindernissen, afstanden op het parcours en tot de ideale lay-up. Daarnaast is hij water resistant  en kan dus tegen een buitje.

tomtom-golfer

“Inzicht in de uitdagingen van de baan zal golfers helpen om hun handicap te verlagen”, aldus Corinne Vigreux, managing director, TomTom Consumer. “De TomTom Golfer biedt in één oogopslag alle relevante baaninformatie zodat golfers de beste beslissingen kunnen nemen en zo hun spel kunnen verbeteren.”

Het horloge maakt gebruik van GPS technologie om automatisch in de buurt gelegen golfbanen te herkennen en spelers naar de volgende hole te wijzen. Golfers kunnen op hun TomTom Golfer naast hun score per hole ook afstanden en de De TomTom Golfer is beschikbaar via tomtom.com en vanaf te koop bij de golfspecialist voor een adviesverkoopprijs van 249 euro.