Trek elke dag de juiste kleding aan met ClosetSpace

Er zijn voldoende hulpmiddelen te vinden die je helpen bij het verhogen van je productiviteit, het beheren van financiën en het registeren van sportactiviteiten. Maar wat nou als je elke ochtend twijfelt welke kleren je aan moet trekken?

ClosetSpace heeft een app ontwikkeld die je helpt om keuzes te maken welke kleren je aan kunt trekken. De adviezen van deze ‘stylist’ worden gegeven op basis van de inhoud van je kledingkast en het weer op jouw locatie.

closetspace

Na het aanmelden kun je in de app een profiel aanmaken en alle kledingstukken die je in de kast hebt hangen registreren. Van schoenen tot shirts inclusief merknaam, maat, kleur en prijs.

De app geeft vervolgens kledingadvies op basis van jouw collectie en het huidige weer op jouw locatie. Dus in de winter zal de app warme kleding bij elkaar zoeken en in de zomer krijg je alle zomerse outfits te zien.

Rohan Deuskar de CEO van Stylitics, het bedrijf achter de app, geeft aan dat de app voornamelijk gericht is op vrouwen.

We weten dat vrouwen meer tijd besteden aan het zoeken van de juiste outfit en dat zij over het algemeen meer kledingstukken in de kast hebben hangen. Maar na de introductie zullen we de app uitbreiden naar mannelijke gebruikers.

Je kunt overigens zelf aangeven in welke stijl je gekleed wilt gaan. Heb je een belangrijke zakelijke afspraak, dan weet de app precies welke kleding daarvoor geschikt is. Om deze functie te ondersteunen is het mogelijk om de app te synchroniseren met Google Calender.

closetspace app