Het tweede deel van de Netflix Original ‘Lupin’ komt eraan

Lupin

Ben je een fan van detectives, maar zie je dit graag op een nét wat andere manier? Dan zit je bij de Netflix Original Lupin helemaal goed. Op dit moment is het één van de populairste series op Netflix, naast de hitserie Bridgerton. Mocht je als een speer door het eerste seizoen zijn gegaan, dan hebben we goed nieuws voor je. Het tweede seizoen van Lupin staat namelijk op de planning.

Let op! Dit stuk kan spoilers bevatten. 

Lupin

De serie draait om een charmante oplichter, gespeeld door de geweldige Omar Sy – die we natuurlijk allemaal kennen van Intouchables. In de serie speelt hij Assane Diop, die op zoek is naar wraak van een welgestelde familie. Volgens hem is deze familie namelijk de oorzaak van zijn vaders dood.

Het eerste deel eindigt met Assane en Claire, die op zoek zijn naar hun zoon Raoul. Als kijker zien we dat hij wordt ontvoerd door de handlanger van Pellegrini. Het eindigt met detective Youssef, die als enige door heeft dat Assane Lupin speelt, de Franse versie van Sherlock Holmes. Assane is van jongs af aan al fan van deze verhalen en kent de trucjes die in de boeken worden beschreven op zijn duimpje. Dat is dan ook de reden dat hij zo goed is in zijn werk. Youssef ziet als enige het verband tussen Assane en de verhalen over Lupin. In het volgende deel zullen we dan ook meer te weten komen over de detective.

Seizoen 2

Netflix koos ervoor om het tweede seizoen, bestaande uit vijf afleveringen, net als het eerste seizoen, pas aan het einde van 2021 te laten verschijnen. Maar dankzij het enorme succes van de serie, wordt de releasedatum van seizoen 2 naar voren gehaald. Volgens Netflix kunnen we deze zomer al genieten van nieuwe afleveringen.

We wachten nog op de trailer van het tweede seizoen, maar we houden je hier natuurlijk van op de hoogte.

Afbeelding: Netflix