Uber overweegt een nieuwe chauffeursdienst voor gezinnen te introduceren

Ondanks alle tegenslag in Europa de laatste tijd laat premium chauffeursdienst Uber zich voorlopig nog lang niet uit het veld slaan. Deze week lekten er plannen dat Uber bezig is met een nieuwe dienst die zich speciaal zou richten op jonge gezinnen.

Voor een $10 surplus kunnen hipsters in New York straks als eerste gebruik maken van de nieuwe dienst, waarbij een auto komt voorrijden die onder meer over een goedgekeurd kinderzitje beschikt, zodat je kleine ukkepuk ook in stijl vervoerd kan worden. Daarnaast komen alleen de best beoordeelde Uber chauffeurs in aanmerking om jou en je spruit rond te rijden.

Het is de bedoeling dat er eerst een pilot van ‘Uber Family’ in New York gaat lopen, voor de dienst eventueel internationaal zal worden uitgerold. Onlangs kondigde Uber ook al aan een koeriersdienst te gaan leveren in een aantal Amerikaanse steden, UberRush, waarbij je pakketten per fiets of lopend kunt laten bezorgen. De komende maanden voegt Uber in de Verenigde Staten nog eens 18 nieuwe steden toe waar je een Uber rit kunt bestellen.