V2: Michiel mag eindelijk los over Sonos

Al sinds de eerste aflevering is er eigenlijk geen ontkomen aan: we moeten het even hebben over Sonos. Gelukkig is Michiel op zijn zachtst gezegd een doorgewinterde ervaringsdeskundige, dus een uitzending volpraten, dat ging wel lukken.

Met de introductie van de nieuwe Sonos Playbase en de uitgebreide experimenten met Amazon’s Alexa is duidelijk dat het Amerikaanse bedrijf niet bepaald stil zit. Met de ene introductie probeert het een nieuwe doelgroep aan te spreken, terwijl de andere het signaal naar de innovatie-freaks moet geven dat Sonos nog altijd voorop wil lopen.

Zijn het dan alleen maar duimen in de lucht voor de hardware van Sonos, of zijn er nog verbeterpunten? Want hoe zit het nou eigenlijk met die prijskaartjes en waarom werd Sonos niet genoemd tijdens de introductie van de Homepod en Airplay 2 tijdens het recente Apple-event?

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Michiel of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende V2 niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op V2 en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.