Vernieuwde app van Pocket leest je artikelen hardop voor

Pocket

Pocket heeft een geheel nieuw ontwerp gekregen, waarmee het nog gemakkelijker moet worden om ongestoord artikelen te lezen zonder naar je scherm te kijken. De app heeft namelijk een vernieuwde luister-functie, evenals een verbeterde leeservaring. Dat meldt de app op zijn blog.

Met de vernieuwde luister-functie kun je nu naar alle artikelen luisteren die je bewaard hebt, ongeacht wat de bron is. Handig als je bijvoorbeeld aan het sporten bent of in de auto zit, en niet naar je scherm kunt staren. Het luisteren doe je met een enkele klik, zodat zelfs dat je weinig moeite kost.

Pocket zegt verder een “meer menselijke stem” te hebben toegevoegd, om de gehele ervaring prettiger te maken. En binnenkort komt er ook een skill van Alexa waarmee je artikelen via je Amazon Echo worden voorgelezen.

Lezen

Verder is de app opnieuw ontworpen om lezen comfortabeler te maken. Er is een nieuwe typografie en een gebruikersinterface, waarmee het prettiger wordt voor je ogen om lange artikelen te lezen. Daarnaast is er een donker thema gelanceerd, om ’s avonds beter te kunnen lezen.