Dit pak laat je voelen wat je ziet in virtual reality

virtual reality suit

Hoe zou het zijn als je tijdens het spelen van een virtual-reality-game ook daadwerkelijk de klappen van je tegenstander voelt? Dus niet alleen de klappen of schoppen uitdelen, maar ook de klappen kunt terugverwachten. Met de Hardlight VR Suit is dat nu mogelijk.

Het pak bevat meerdere vibratie-elementen en geeft een extra kick terwijl je je in een virtual-reality-wereld bevindt. Met de 16 vibratiemotoren voel je alle bewegingen die langs je lichaam lopen of tegenaan komen.

Daarentegen is de suit bestand tegen zweet, dus je kunt helemaal losgaan op je tegenstander. Overigens moet het pak op elk persoon passen doordat het alleen om je armen en borst vastgebonden zit.

virtual reality suit

449 dollar

Om het pak te gebruiken moet je het simpelweg verbinden met je virtual reality game en het spel kan beginnen. Er zijn al een aantal spellen voorgeprogrammeerd voor het gebruik van het pak.

Maar je moet wel beschikken over wat geld, want het pak kost 449 dollar (dat wordt in Nederland al snel 500 euro) en de verzending zal september dit jaar plaatsvinden.