Volg het laatste nieuws vanaf CES 2015 met de Numrush Event Wall

Vandaag opent het Las Vegas Convention Center opnieuw haar deuren voor ’s werelds grootste show op het gebied van consumentenelektronica, de CES. Wie zich wel eens op de beursvloer heeft bevonden, weet dat het onmogelijk is om alle nieuwtjes mee te pikken. Geen zorgen, met onze Numrush Event Wall voor de CES 2015 hoef je niets meer te missen van onze redactie óf vanaf de beursvloer!

De Consumer Electronics Show of kortweg CES is niet te vergelijken met een andere beurs in de wereld. Meer dan 3600 bedrijven presenteren de nieuwste slimme gadgets en handige hardware, verspreid over 200.000 vierkante meter (!) beursvloer.

Alles meepikken in één of zelfs twee dagen is haast onmogelijk, laat staan dat je van buitenaf een beeld krijgt van de beurs. Je bent beperkt tot de verslaglegging die tot je komt via de aanwezige media en krijgt helaas weinig mee van de sfeer op én rond de CES.

In navolging van een zeer enthousiast ontvangst rond de IFA in Berlijn lanceren we vandaag dan ook de Numrush Event Wall voor de CES 2015. Met de Event Wall zullen we de komende week je proberen optimaal te bedienen: We tonen je de laatste beelden vanaf de beursvloer, gecombineerd met de laatste reports van onze redacteuren.

Tussen de sfeerbeelden vanuit het Las Vegas Convention Center vind je de laatste nieuwtjes van onze redactie. Uiteraard zitten we de komende week bovenop het laatste nieuws en zullen we de nieuwste gadgets en trends zo snel mogelijk met jullie delen.

CES 2015 Numrush Event Wall

Maar ook de beelden vanaf de beurs zullen we nauwlettend mee in de gaten houden. Zodra we iets meer kunnen vertellen over het onderwerp van de foto, zullen we dat dan ook niet nalaten.

CES 2015 Event Wall Numrush Extra Content

Mocht je al die beelden net iets te veel van het goede vinden, hou dan gewoon het ‘trending’ blokje in de gaten. In één oogopslag heb je dan de vier belangrijkste ontwikkelingen van dat moment direct in beeld!

Ben je – net als wij – benieuwd naar het laatste nieuws uit Vegas? Check dan snel de Wall!