Winactie: Maak kans op gratis kaarten voor Analytics Experience 2017

Data, het nieuwe olie. Maar ook hier is het onhandelbaar zonder goede raffinage en dus is goed analyseren de sleutel tot succes. Wie benieuwd is hoe je analytics kunt inzetten om als organisatie te innoveren en efficiency te vergroten, kan zijn hart ophalen tijdens Analytics Experience 2017 in Amsterdam. En wij mogen kaarten weggeven!

Op 17 en 18 oktober horen bezoekers van Analytics Experience in Amsterdam de beste praktijkverhalen van nationale en internationale organisaties. Centraal staat dit jaar het thema ‘Verandering’. Zo zullen onder andere Ajay Agrawal, Professor of Entrepreneurship van de Universiteit van Toronto en Leonard Doyle, hoofd Media & Communications bij de UN Migration Agency spreken over het belang van onderwerpen als analytics, big data, kunstmatige intelligentie en het Internet of Things.

Humanitaire hulp

Ook Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau, van Vollenhoven is spreker tijdens het event. Hij is vice-voorzitter van het bestuur van het Nederlandse Rode Kruis en vertelt over een nieuw initiatief van het Rode Kruis, dat zich met data scientists en onderzoekers richt op het verzamelen en analyseren van big data. Hiermee worden inzichten verkregen waarmee humanitaire hulp kan worden verbeterd.

SAS-oprichter en CEO Jim Goodnight zal tijdens Analytics Experience ingaan op de huidige ontwikkelingen op het gebied van analytics, digitale transformatie en de toekomst van SAS.

Mocht je nou tijdens het event het gevoel hebben dat je je telefoon hoort, dan is dat niet helemaal gek. De presentatie van Analytics Experience is namelijk in handen van oud-journalist Jon Briggs. Die zou je kunnen kennen als presentator voor de BBC, maar de kans is groter dat je zijn iconische stemgeluid herkent als de officiële stem van iPhone-assistent Siri.

Gratis kaarten

Wil je kans maken op gratis kaarten ter waarde van 990 euro voor Analytics Experience 2017? Zorg dan dat je Numrush even ‘liked’ op Facebook en in de reacties op onderstaande post laat weten welke vriendin, vriend, collega, oom of tante je wil meenemen naar Analytics Experience! Meedoen kan tot donderdag 12 oktober 2017, 12.00 uur!