Zien: De eerste beelden van La Casa de Papel seizoen 5

La casa de papel

Kun jij niet wachten om meer te zien van El Professor, Tokyo en Rio? Dan hebben we goed nieuws voor je: Netflix heeft namelijk nieuwe beelden van het vijfde seizoen naar buiten gebracht. De Netflixserie La Casa de Papel is, zelfs na vier seizoenen, nog altijd populair. En het voorproefje van het nieuwe seizoen, maakt ons ontzettend nieuwsgierig.

Het vierde seizoen eindigde tenslotte met een flinke cliffhanger.

Recap seizoen 4

Geen idee meer hoe het einde van het vorige seizoen in elkaar zat? We zullen je geheugen een beetje opfrissen: Lissabon was het hele seizoen in handen van de politie en dus zetten El Professor en Marseille een gedurfd ontsnappingsplan in werken – dat is nu eenmaal waar ze goed in zijn. En het lukt: Lissabon wordt bevrijd met de hulp van een dubbelganger en ze ontspannen via een helikopter. Iedereen is opgelucht dat het gelukt is, maar dan zien we de geflipte rechercheur Alice Sierra die de schuilplaats van El Professor heeft ontdekt.

Het nieuwe seizoen

We zijn natuurlijk ontzettend nieuwsgierig welke avonturen de groep in het nieuwe seizoen gaan beleven. Het is helaas nog onbekend wanneer we seizoen 5 kunnen verwachten, maar Netflix houdt ons warm met wat foto’s die op de set zijn geschoten. Het bijschrift ‘Seizoen 5 is hartstikke in de maak’ zegt in ieder geval genoeg.

Seizoen 5 is hartstikke in de maak. đź‘ş

Geplaatst door Netflix op Dinsdag 20 april 2021

 

Tot de tijd zullen we het moeten doen met Sky Rojo, van dezelfde makers als La Casa de Papel. Overigens kondigde Netflix ook aan dat er waarschijnlijk nog meer Spaanse producties op Netflix zullen verschijnen.

Beeld: Netflix