Zien: de nieuwe trailer van Marvel’s Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Doctor Strange

Als je de film Spider Man: No Way Home hebt gezien, dan is de kans groot dat je nog iets meer fan bent geworden van Doctor Strange. Hij kreeg een prominente rol als tovenaar in deze Spiderman-film als tovenaar en wist hiermee een goede indruk te maken.

Dit zorgde ook meteen voor een opening naar een nieuwe verhaallijn voor Dr. Strange.

Doctor Strange

In Doctor Strange in the Multiverse of Madness is te zien hoe Dr. Stephan Strange het multiverse opent met een verboden spreuk. Hierdoor komen verschillende versies van de tovenaar die een bedreiging voor de mensheid zijn. In deze nieuwe film bundelt hij zijn krachten met Wong uit Shang-Chi en Wanda Maximoff – je hebt haar vast al eens eerder voorbij zien komen in haar eigen serie op Disney+.

In de nieuwe trailer lijkt het erop dat Dr. Strange en Wanda nauw zullen samenwerken. Maar ze is uiteraard niet de enige personage die we voorbij zien komen. Zo zie je in de trailer een aantal van de duistere versies van Dr. Strange, waaronder eentje met een derde oog.

Trailer

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de nieuwe trailer:

Heel lang hoeven we niet op deze nieuwe film te wachten. Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf 4 mei al in de bioscopen te zien.