Zien: Nathan Fillion speelt in door fans gemaakte film van Uncharted

Uncharted

Het allereerste deel van de game-serie Uncharted verscheen in 2007 op de PlayStation 3. Sindsdien zijn veel mensen in de ban van het avontuur van Nathan Drake, de hoofdpersoon. En die fans zijn het vaak ook met elkaar eens dat maar een acteur die rol in een film of serie op zich kan nemen: Nathan Fillion uit Firefly en Castle. En dat is gelukt, want hij speelt de hoofdrol in een film gemaakt door fans.

Allan Ungar (Tapped Out) regisseerde een superkorte film over de spelserie. Dit kondigde hij niet vooraf aan. Nee, de video van 15 minuten verscheen uit het niets op YouTube. En jawel, Nathan Fillion speelt de hoofdrol.

Andere sterren

Overigens is Fillion niet de enige grote naam die in de film zit. Stephen Lang, bekend van onder meer Avatar, speelt Drake’s sidekick Sully. Mircea Monroe (Episodes, Hart of Dixie) is de partner van Drake, Elena. Geno Segers uit Banshee speelt de schurk in de film.

Ben je nu zelf nieuwsgierig naar de film? Zoals gezegd staat deze gewoon op YouTube en kun je hem geheel gratis kijken. Geen zin om naar YouTube te gaan? Kijk hem dan hieronder!