Zien: trailers van Loki, Falcon and the Winter Soldier en WandaVision

WandaVision

Disney-, Marvel- en Star Wars-fans zaten vorige week klaar voor een stroom aan aankondigingen. En we werden alles behalve teleurgesteld. De komende tijd verschijnen er namelijk allerlei toffe nieuwe films en series binnen deze franchises. Van een aantal zijn zelfs al trailers verschenen, bijvoorbeeld van drie nieuwe Marvel-series.

De eerste serie die verschijnt is WandaVision, die op 15 januari op Disney+ komt. Deze nieuwe serie gaat over Wanda en Vision – gespeeld door de originele acteurs Elisabeth Olsen en Paul Bettany – die een idyllisch leven lijken te leiden. Aan het begin van de trailer zien we hoe ze genieten van hun mooie sitcom-leven, volledig in zwart-wit gefilmd. Maar dan komt de kleur en lijken er scheuren te ontstaan. De grote vraag is: zit dit allemaal in het hoofd van Wanda, of is er iets anders aan de hand?

Loki

Eén van de series waar Marvel-fans halsreikend naar uitkijken, is Loki. En nu is er ein-de-lijk een trailer én een releasedatum. In deze serie – die in mei 2021 op Disney+ verschijnt – volgen we Loki die door tijd en ruimte lijkt te reizen. Maar dat gaat natuurlijk niet ongestraft, waardoor Loki terecht komt bij de Time Variance Authority (TVA). Dat kan niet veel goed betekenen.

In deze serie keert Tom Hiddleston terug als Loki en verschijnt Owen Wilson als iemand van de TVA. De serie wordt geschreven door voormalig Rick and Morty-schrijver Michael Waldron.

The Falcon and the Winter Soldier

Helaas, Captain America is niet meer. Maar gelukkig heeft onze favoriete soldaat twee erg goede (en vermakelijke) vrienden, die volgend jaar hun eigen serie krijgen.

Deze serie – The Falcon and the Winter Soldier – speelt zich na Avengers: Endgame af en draait om Sam Wilson (Anthony Mackie) en Bucky Barnes (Sebastian Stan). Nu Cap verdwenen is nemen zij zijn rol over en proberen ze de wereld te beschermen. Deze keer komt het gevaar van een anarchistische groep genaamd Flag-Smashers. De serie verschijnt in maart 2021 op Disney+.

Foto: Disney