Maak je eigen Instagram-overzicht van 2017 met #2017bestnine

Het einde van het jaar komt in zicht, wat betekent dat het tijd is voor overzichten. Op Facebook wordt er eentje voor je gemaakt, maar op Instagram krijg je niets te zien. Mocht je je nu afvragen welke van je Instagram-berichten het dit jaar nu het beste deden, dan kun je daar een overzicht van maken met #2017bestnine.

Via de website 2017bestnine.com kun je een overzicht krijgen van de negen berichten die dit jaar de meeste likes kregen. Daar vul je simpelweg je gebruikersnaam in en het systeem doet de rest. De website maakt helemaal zelf een (vierkant) plaatje met de foto’s die dit jaar de meeste likes ontvingen. Ook krijg je het totaal aantal likes van al je foto’s en video’s van 2017 te zien.

Overzicht plaatsen

De foto kun je ook delen op je eigen profiel. Om dat te doen, klik je op “Photo only version” onder de afbeelding. Vervolgens kun je het plaatje downloaden en via je telefoon op Instagram plaatsen.

Het is wel belangrijk om te weten dat de website niet werkt als je account op privé staat. Maar dat kun je natuurlijk eenvoudig oplossen door je profiel heel even op openbaar te zetten, tot je het overzicht hebt. Daarna kan het profiel weer op privé komen te staan.