Al fietsend de was doen met deze Bike Washing Machine

Veel mensen kunnen niet de motivatie opbrengen om te blijven sporten. Het is intensief, niet altijd leuk om te doen en je ziet ook niet meteen resultaat. Mensen willen over het algemeen echter het liefst meteen beloond worden wanneer ze iets goed(s) doen.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor huishoudelijke taken zoals de was doen. Het probleem met de was doen is alleen dat als je het niet doet je dan ook meteen zonder schone kleding komt te zitten. Eigenlijk kun je de was dus bijna niet uitstellen.

De artiest Li Huan bedacht een oplossing die deze twee activiteiten met elkaar combineert waardoor je een stuk efficiënter kan sporten én de was kan doen. Het Bike Washing Machine-concept – want het is (nog) niet uitgevoerd – van Huan is een soort hometrainer en wasmachine ineen. De wasmachine wordt aangedreven door het fietsmechanisme.

Deze hometrainer helpt je dus niet alleen om fit te blijven maar zorgt er tegelijkertijd voor dat je je was doet. Dat betekent echter ook dat als je niet goed genoeg je best doet, je was ook niet zo goed gedaan wordt. Jouw conditie is namelijk verantwoordelijk voor het centrifugeren van je was. Het lijkt mij in elk geval de ultieme oplossing voor de luie stadsbewoner: twee vliegen in één klap.

bike_washing_machine bike_washing_machine3