Nieuw van Sonos: van Sonos Ray soundbar tot een bijzondere samenwerking

Sonos Roam

Vandaag is een bijzondere dag voor Sonos, het bedrijf dat we kennen van de soundbar die in veel huizen te vinden is, komt met twee gloednieuwe producten, een nieuwe service én een bijzondere samenwerking. Verwacht: een nieuwe soundbar, frisse kleurtjes en een eigen spraak assistent. We praten je bij.

Sonos Ray soundbar en nieuwe kleuren voor Roam

Sonos vond dat het wel tijd was voor een uitbreiding van het home cinema- en draagbare assortiment. Zo hebben de luisteraars meer mogelijkheden om moeiteloos te genieten van hun favoriete content. Of dit nou hun lievelingsmuziek is, of favoriete films. Hiermee kun je alle kanten op. Sonos Ray is een compacte standalone soundbar met een indrukwekkend geluid voor zijn formaat. Verder zijn er drie stijlvolle, frisse kleuren voor de bluetooth smart speaker Sonos Roam, die vanaf vandaag beschikbaar zijn. De speaker komt in de kleuren Olive, Wave en Sunset, naast de standaard zwarte en witte versies.

Sonos Ray

Beeld: Sonos

Moeiteloos luisteren met Sonos Voice Control

Sonos kon niet achterblijven op Apple en Google en komt nu zelf met een Voice Control. Sonos Voice Control, waarbij je privacy centraal staat, is de eenvoudigste manier om je muziek te bedienen. De reden? Omdat het je de controle over je Sonos-systeem geeft met alleen je stem. Deze nieuwe service werkt op elke Sonos-speaker met spraakherkenning en verwerkt opdrachten volledig op het apparaat. Goed om te weten: er worden geen audio-opnames of transcripten naar de cloud gestuurd, en deze worden niet opgeslagen, beluisterd of gelezen.

Samenwerking met Lorde

Tot slot komt Sonos met een bijzondere samenwerking, namelijk met bekroonde artiest Lorde. Ze nodigen de luisteraars uit om de magische wereld die haar beweegt, vormt en inspireert zowel thuis als buiten te verkennen. Hoe? Door af te stemmen op haar Sonos Radio-station SOLARSYSTYM. Hier luister je naar de nummers en verhalen die haar gevormd hebben, maar kun je ook op avontuur gaan met haar draagtas voor Roam, die geïnspireerd is op een sterrenhemel. Handig voor als je van plan bent om muziek te luisteren in het park of op het strand.

Sonos x Lorde

Beeld: Sonos

Sonos Ray kopen

De Sonos Ray is verkrijgbaar in 2 kleuren: wit en zwart. Deze soundbar is verkrijgbaar vanaf €299.