De trailer van Avatar: The Way of Water is er eindelijk – en die wil je écht even zien

Avatar: The Way of Water

We schreven er vorige week al over, maar toen was er behalve wat foto’s nog niet veel te zien. Wat we wel wisten, is dat het tweede deel, Avatar: The Way of Water, er nu toch écht aankomt. En dat dit verhaal zich vooral in het water zal afspelen. Verwacht prachtige (onderwater) beelden en meer.

Nu is het eindelijk zo ver: de trailer is voor iedereen te bekijken.

Recap

Het is inmiddels al 13 jaar (!) geleden dat Avatar voor het eerst in de bioscopen verscheen. Dus tenzij je deze film onlangs nog hebt bekeken, is de kans vrij groot dat je niet helemaal meer weet waar het nou precies over ging. Een korte recap. In de eerste film volgden we Jake Sully, een oorlogsveteraan. Hij wordt samen met een paar anderen naar de planeet Pandora gebracht. De mensheid wil namelijk waardevolle stoffen van deze planeet halen en hij moet op ontdekkingstocht.

Maar op deze planeet wordt hij vrijwel direct verliefd, eerst op de natuur hier, en later ook op Neytiri. Zij is Na’vi, ofwel de buitenaardse wezens die op deze planeet wonen. Ze spreken hun eigen taal en hebben hun eigen cultuur, waar Jake steeds meer van leert. Hij kent het plan om de waardevolle stoffen van deze planeet te stelen en doet er alles aan om dit te voorkomen. Hierdoor komt hij in een tweestrijd: kiest hij voor de mens, of voor de Na’vi?

Avatar: The Way of Water

Na een behoorlijk lange tijd is het einde eindelijk in zicht. De trailer staat online en we worden weer meegenomen in de bijzondere wereld van Pandora. Vanaf 16 december is deze film in de bioscopen te zien, maar om je alvast wat voorpret te bezorgen, delen we de trailer natuurlijk met liefde voor je. De beelden, de sound-effects, het verhaal: wij kunnen niet wachten.

Beeld: Avatar