Anonieme bron: HTC komt met fitness tracker in plaats van smartwatch

HTC komt binnenkort dan eindelijk met een wearable. Het lange wachten heeft voor hoge verwachtingen gezorgd, dus HTC zal er alles aan moeten doen om duidelijkheid te scheppen omtrent de nieuwe wearable.

Een anonieme bron binnen HTC spreekt de geruchten over de komst van een smartwatch tegen. De bron laat aan Forbes weten dat het bedrijf niet met een smartwatch maar met een fitness tracker komt tijdens de MWC in maart.

Gezien de samenwerking met Under Armour, een bedrijf gespecialiseerd in innovatie sportkleding, voor de lancering van de wearable lijkt het een logische redenering.

Er komt geen smartwatch van HTC, maar een fitness tracker De anonieme bron was echter niet in staat om details van de wearable prijs te geven. We zullen dus moeten wachten tot de lancering van het product in maart. Het is duidelijk dat de wearable in staat zal zijn om onze slaap, hartslag en verbrande calorieën te registreren, maar het zou leuk zijn als HTC een nieuwe innovatie weet toe te voegen.

De fitness tracker zal overigens te verbinden zijn met de nieuwe Under Armour Record tracking app die automatisch alle geregistreerde data synchroniseert. Hierdoor kun je direct zien of je op schema ligt of juist niet.

Is de fitness tracker van HTC één van de velen of zullen zij samen met Under Armour dan toch komen met het fitness tracking shirt?