Heb je een Apple Watch? Apple verkoopt vanaf vandaag nieuwe bandjes

Apple Watch

De Apple Watch is niet alleen een gadget maar ook een mode-accessoire. Je draagt het horloge immers de hele dag door om je pols. En nu het horloge weer zichtbaarder wordt doordat we onze lange mouwen in gaan wisselen voor korte mouwen, komt Apple met een reeks nieuwe bandjes. Dit lijkt een traditie te worden, want exact een jaar geleden vernieuwde Apple de line-up van Apple Watch bandjes ook al.

Er zijn drie nieuwe sportbandjes bijgekomen die 59 euro per stuk kosten. Het gaat daarbij om pastelkleuren: cameliarood, kiezelgrijs en azuurblauw. Daarnaast kun je voortaan de speciale Nike +-sportbandjes, die zijn voorzien van gaatjes, los kopen. Deze kosten ook 59 euro per stuk; tot nu toe kon je die alleen in huis halen als je de speciale Apple Watch Nike+ kocht.

Voor dezelfde prijs als de sportbandjes kun je sinds een jaar ook geweven nylonbandjes halen. Deze zijn er in een heleboel nieuwe kleuren: oranje met blauw, bessenrood, rood met grijs en geel, stuifmeelgeel, tahoe-blauw en middernachtblauw (zonder gekleurde banen).

De leren bandjes hebben een ander soort gesp gekregen: deze is grote en vierkant. Ze kosten voortaan 159 euro per stuk en zijn verkrijgbaar in zes kleuren: zwart, middernachtblauw, zadelbruin, saffierblauw, taupe, rood en bessenrood.

Apple Watch bandjes

Alle nieuwe bandjes zijn per direct verkrijgbaar via de online Apple Store. Ze zijn er voor zowel de 38 als 42 mm-versie van de Apple Watch en kunnen worden bevestigd aan alle varianten van het horloge die tot nu toe zijn uitgebracht.