Avatar: The Last Airbender krijgt geanimeerde film dankzij Avatar Studios

Avatar Studios

Sinds Avatar: The Last Airbender op Netflix staat, is de populariteit van de serie ontzettend toegenomen. Velen herleven de serie die zij vroeger altijd al keken, met alle nostalgie van dien. Goed nieuws voor de fans: want Nickelodeon deed een interessante zet. Ze besloten namelijk om een nieuwe studio op te richten: Avatar Studios. De studio zal onder andere een nieuwe, geanimeerde film produceren.

Eerder werd al gesproken over een reboot van de serie Avatar, maar de makers stapten helaas op. Het was even de vraag of de fictieve wereld nog nieuw leven in geblazen werd, en daar hebben we nu gelukkig een antwoord op gekregen.

Avatar Studios

En we hebben nog beter nieuws, want Avatar Studios zal onder leiding vallen van Michael DiMartino en Bryan Konietzko, de makers van de originele serie. Dat is vrij interessant, omdat juist zij opstapten bij Netflix. Maar ons hoor je natuurlijk niet klagen.

Het eerste project van Avatar Studios wordt een geanimeerde bioscoopfilm, we hoeven dus geen live-action te verwachten. De productie hiervan zal dit jaar al van start gaan. Welke andere projecten er nog meer komen, is nog niet bekend. Wel wordt er al gesproken over volledig nieuwe series, maar in hoeverre dat gaat gebeuren, is nog even afwachten. De content zal voor een deel op Paramount+ te zien zijn, en voor een deel op Nickelodeon.

Afbeelding: Nickelodeon