Bellabeat Leaf: activity tracker verpakt in stijlvol sierraad

Heb je helemaal niets met de huidige wearables en vind je ze gewoonweg lelijk, dan is de Bellabeat Leaf misschien iets voor jou.

Bellabeat lanceert namelijk zijn eerste wearable, die ook voor fashionista’s te dragen is. Het bedrijf beschrijft de wearable niet voor niets als een exemplaar waar je mee gezien wilt worden. Het sieraad is gemaakt van hout, geaccentueerd met een stalen plaatje in de vorm van een blad. Daarnaast is de Leaf ook beschikbaar in een gouden variant.

Op het eerste gezicht lijkt de activity tracker op een stijlvol sieraard, maar de Leaf kan veel meer. Zo kun je het sieraad op verschillende manieren dragen, bijvoorbeeld als armband of ketting. Je kunt ‘m met een speciale clip ook vastmaken aan je jasje. Het slimme sieraad houdt vervolgens al je activiteiten bij. De Leaf meet je slaapritme, checkt hoe actief je ben en weet hoe gestrest je bent.

Gebruikers kunnen de wearable gebruiken in combinatie met de Leaf app. Gedurende de dag verstuurt de wearable je notificaties met de belangrijkste informatie. De Leaf beschikt over een batterij die 6 maanden meegaat, waarna de batterij gemakkelijk te vervangen is. Het slimme sieraad is onder andere te bestellen via Amazon en is verkrijgbaar vanaf 119 dollar.