Beste spelers van FIFA 19 gelekt: ‘Ronaldo en Messi hebben dezelfde score’

FIFA 19

Fans van FIFA zitten in spanning af te wachten tot ze naar de winkel kunnen rennen voor FIFA 19. Ondertussen is EA Sports al aan het teasen met de scores van de spelers in het spel. Maar volgens Express zijn de scores van de beste spelers gelekt. En nu blijkt dat Lionel Messi en Cristiano Ronaldo beiden een score van 94 krijgen.

EA Sports was tot nummer 40 gekomen met het teasen van de scores. In totaal zitten er 87 voetballers in de lijst. Op de gelekte afbeelding zijn al hun scores te zien. De eerste 47 scores kloppen, wat suggereert dat die van de top 40 ook kloppen.

Top 10

Als dat zo is, dan hebben Messi en Ronaldo nu dus dezelfde score. Messi had vorig seizoen nog een score van 93, terwijl Ronaldo de beste voetballer ter wereld was. Maar nu gaan ze dus gelijk op. Op de derde plaats staat Neymar, gevolgd door zes spelers die een score van 91 hebben.

In de top 10 staan drie spelers uit de Premier League. Het gaat om David De Gea van Machester United, die ook direct de beste doelman ter wereld is, Kevin De Bruyne van Manchester City en Eden Hazard van Chelsea.

Mohamad Salah had dit jaar een goed debuut, maar krijgt helaas geen score van 90 of hoger. Daarmee valt hij buiten de top 10. Zijn score komt uit op 88 in FIFA 19. Dat is echter wel een flinke verbetering ten opzichte van vorig jaar, toen hij nog op 83 punten stond.