Binnenkijken bij het fantastische Netflix kantoor in Amsterdam

Netflix kantoor

Werk ook jij al bijna een jaar voornamelijk vanuit huis? Dan is de kans groot dat je op dit moment aardig naar een kantoor verlangt – of naar een koffietentje, al is het maar íets om even niet meer vanuit huis te werken. En als je dan toch mag kiezen, wil je natuurlijk werken in een inspirerend en gezellig kantoor. Zo eentje als het Netflix kantoor, bijvoorbeeld.

De kans is groot dat ook jij dit jaar goed gebruik hebt gemaakt van Netflix. Door de pandemie kregen we tenslotte een hoop tijd om al die series eens rustig te bekijken. En dankzij de avondklok valt er nog maar weinig te doen in de avond, de perfecte reden om Netflix uit te spelen, dus. Maar heb je je wel eens afgevraagd hoe het er achter de schermen bij op het Netflix kantoor aan toe gaat?

Netflix kantoor Amsterdam

Netflix laat zien dat hun kantoor zéker niet stoffig is. Bij het zien van de foto’s wordt je verlangen naar een fijn kantoor waarschijnlijk nog groter. Benieuwd geworden hoe het fijne kantoor van Netflix er dan uitziet? Nou, zo:

Netflix kantoor

Beeld: Netflix

Beeld: Netflix

Netflix kantoor

Beeld: Netflix

Beeld: Netflix

Netflix kantoor

Beeld: Netflix

Hoofdkantoor

Het kantoor van de techgigant bevindt zich in Amsterdam Zuid en richt zich niet alleen op de Nederlandse markt. Dit is namelijk het hoofdkantoor van Netflix voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Waar het bedrijf eind 2019 nog zo’n 400 medewerkers in dienst had en zich vestigde op de Amsterdamse Stadhouderskade, is het van plan om dit aantal werknemers de komende tijd te verdubbelen.