Biz Stone hint naar een mogelijke terugkeer bij Twitter

In een interview met  de Telegraph heeft een van de drie co-founders van Twitter, Biz Stone, onlangs laten vallen dat hij ‘een terugkeer bij Twitter niet uitsluit’. Volgens Stone heeft het bedrijf op dit moment sterke behoefte aan creatieve visie, omdat ‘mensen, tijd en cultuur continu verandert, en software deze verandering moet kunnen weerspiegelen’.

Stone, die Twitter in 2011 verliet, schreef onlangs een boek over zijn tijd bij Twitter. Momenteel werkt hij samen met een andere Twitter co-founder Evan Williams aan longread platform Medium, en zijn eigen startup Jelly. Over die laatste geeft hij aan dat het op dit moment nog te vroeg is om vast te stellen of het wel of niet een succes is. ‘Het idee moet eigenlijk nog simpeler, daar werken we nu aan. En we zijn feitelijk pas vier, vijf maanden bezig’.

In het stuk laat hij zich desondanks ontvallen dat hij nog steeds veel ideeën rondom zijn grootste succes tot nu toe, Twitter, heeft. Hij staat dan ook open voor een gesprek met CEO Dick Costello en een mogelijke terugkeer bij het bedrijf. Stone:

Maybe the Twitter of the future will have an entire news department dedicated to verifying the truthfulness of the Tweets. It could have another department just for fun, for chatting. Or they could change direct messaging into an entirely different product.