Withings Activité: Met voorsprong de stijlvolste activity tracker tot nu toe

Je moet het ze nageven bij Withings: slechts een paar kleine hints dat er een nieuwe tracker aan zat te komen, maar niets dat wees op het prachtige horloge dat het Franse bedrijf vanochtend aankondigde. De Withings Activé is een stijlvolle kruising van draagbare technologie en fashionable design.

Dat de Activité een heel ander soort activity tracker is dan dat we tot op heden zagen, is in één oogopslag duidelijk. De Activité is een Zwitsers polshorloge, waar talloze slimme sensoren in zitten verstopt.

Net als andere activity trackers meet de Activité het aantal stappen dat je per dag zet, de calorieën die je verbrand en kan hij je slaap monitoren. De tweede wijzerplaat in het stijlvolle horloge geeft je een snel overzicht van de stand van zaken, terwijl de Bluetooth-koppeling van het horloge er voor zorgt dat je via je smartphone meer stats kunt bekijken.

Wellicht geen wereldschokkende functionaliteiten, maar het feit is wel dat Withings een duidelijk statement maakt met het siervolle horloge. Het laat nog maar eens zien hoeveel moois er kan ontstaan wanneer mode en tech hand in hand gaan. Niet voor niets lanceerde Withings hun nieuwe activity tracker in een show die meer weg had van een mode event, in samenwerking met Marie Claire.

Overigens hangt er ook een bijzonder modieus prijskaartje aan de Withings Actitvité: de adviesprijs van het horloge komt op $390. De Withings Activité moet deze herfst in de verkoop gaan.

1.Withings_Activité_flagship_close-up