Bloemenabonnement Bloomon biedt voor het eerst losse Moederdagbos aan

Bloomon-moederdagbos

Het is bijna weer zo ver: op 13 mei zetten we alle moeders in het zonnetje voor Moederdag. Maar wat ga je dan voor haar kopen? Bloomon denkt een uitkomst te bieden met een cadeau wat het altijd goed doet: een bos bloemen. Voor het eerst kun je namelijk een losse bos bloemen bij de online service kopen.

Bloomon is een abonnementsdienst voor bloemen. Op de website kies je hoe groot een bos moet zijn en wanneer en hoe vaak deze bezorgd moet worden. De bloemen zijn verse seizoensbloemen, rechtstreeks van de kweker. Op die manier heb je altijd een verse bos bloemen in huis.

Moederdagbos

Maar als je alleen maar een bos bloemen wilt kopen voor Moederdag, wil je waarschijnlijk niet direct een abonnement afsluiten. Daarom heeft de dienst nu voor het eerst een losse bos bloemen in de aanbieding, speciaal voor Moederdag. De bos werd samengesteld door style director Anton van Duijn.

In de bos zit onder meer “paarsblauwe delphinium, vurige celiosa, romantische campunala, de klassieke Franse tulp en de eerste pioenroos van het seizoen”.  “Iedere bloem staat synoniem voor liefde, dankbaarheid en zorgzaamheid”, aldus Van Duijn.

De bloemen zijn voor 34,95 euro te koop via de website van Bloomon. Op 12 en 13 mei worden de bloemen bezorgd. Bestellen kan tot en met vrijdag 11 mei om 17.00 uur. Je kunt er ook een kaartje bij doen met een persoonlijke boodschap.

Cadeaumarkt

Naast de losse bos, kun je ook een cadeaukaart ter waarde van drie medium bossen (64,95 euro) laten bezorgen. Verder is er een combinatie van de Moederdagbos, een bijpassende vaas en een cadeaukaart voor 99,90 euro te koop.

Met de cadeaus voor Moederdag zet Bloomon ook direct een stap in een nieuwe richting. Abonnementen zijn namelijk leuk, maar veel mensen willen ook wel eens incidenteel een bos bloemen. Misschien wil je bijvoorbeeld één keer een bosje cadeau doen aan iemand die jarig is. Mogelijk komen er in de toekomst dan ook meer losse bossen beschikbaar.