Bridgerton-fans opgelet: er komt een tweede seizoen!

Bridgerton

Ben jij net als zovelen groot fan van Bridgerton? Dan hebben we goed nieuws. Netflix heeft namelijk bevestigd dat er een tweede seizoen aankomt. Het filmen daarvan gaat bovendien al snel van start.

Voor wie het compleet gemist heeft: Bridgerton speelt zich af in 1813 in Londen, in de periode dat debutanten zich presenteren aan de wereld in de hoop een man te vinden. We volgen Daphne Bridgerton, die nu ook debuteert en dus hoopt een goede man te vinden. Dat wordt echter een stuk moeilijker gemaakt door haar oudere broer, die er vaak voor zorgt dat kandidaten niet erg ver komen.

Gelukkig is er toch nog enige hoop: de single Duke of Hastings maakt zijn entree en er vliegen direct vonken over. Terwijl we zien hoe de twee verliefd worden, volgen we ook hoe andere leden van de Bridgerton-familie liefde vinden, verliezen en meer.

Tweede seizoen in de maak

Dat de serie een hit is, is een understatement. Volgens Netflix is het zelfs de meest populaire serie die de streamingdienst ooit heeft gehad, zo meldde CNN eerder deze maand. En nu is dus duidelijk dat er nog een tweede seizoen volgt.

In de aankondiging wordt al verteld dat het tweede seizoen vooral draait om Lord Anthony Bridgerton en al zijn romantische activiteiten. Dat komt overeen met de boekenserie van Julia Quinn, waar de Netflix-serie op gebaseerd is. Daarin volgen we namelijk ook steeds één van de leden van de familie.

Verdere details over het verhaal zijn er echter nog niet. De serie gaat deze lente in productie, wat betekent dat we ook nog wel even moeten wachten tot we kunnen genieten van het volgende deel van het verhaal. Gelukkig kunnen we seizoen 1 nog eindeloos bingewatchen en natuurlijk kunnen we ook altijd de boekenserie nog lezen!