De Top 50 designers van de toekomst

Vorig jaar maakte de redactie van Fast Company er werk van om de vijftig meest invloedrijke designers van de Verenigde Staten in kaart te brengen. Dat leverde hen veel positieve reacties op en dus besloot het team om dat dit jaar opvolging te geven, maar met een twist: dit keer niet de meest invloedrijke designers, maar de vijftig die het meeste bijdragen aan de toekomst van design in de breedste in van het woord.

Een andere benadering en dus een hoop andere, onbekende namen. Zo vinden we bijvoorbeeld Evan Sharp, de cofounder van Pinterest teug in de lijst naast Dustin Mierau, verantwoordelijk voor het design van Path. Of Jochen Zeitz, de CSO van luxe merken als Gucci. Volgens de redactie van Fast Company volledig logische keuzes: “if you look at the ideas each one of these people represents, you’ll find a broad narrative about how design is changing–how businesses are using design in surprising ways, how our interactions with computers and handheld devices are evolving, and how high-tech processes are working their ways into once-static disciplines.”

Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie. De volledige lijst verschijnt in de volgende printeditie van Fast Company die op 20 oktober in de winkel zal verschijnen.