Drie verlamde creatieven produceren dance hit via hersengolven


Mijn pet gaat af voor de mensen van Smirnoff. Want “Mindtunes” is een online campagne die zo symptatiek is dat je het niet eens als een campagne ziet. Sterker nog, je kunt alleen maar heel blij worden van de drie verlamde creatieven die samen met producer DJ Fresh een hartstikke lekker dance plaatje produceerde.

In de bovenstaande video zien we Andy, Jo en Mark. Fysiek beperkt, maar muziekfijnproevers in hart en nieren. Op verzoek van Smirnoff en de Queen Elizabeth Foundation voor gehandicapten sloten zij zich op in de muziekstudio om een hit te fabriceren.

Met hulp van met de Britse producer DJ Fresh kwam daar “Mindtunes” uit, een nummer waarin de 3 muzikanten ieder hun bijdrage leverde via hersengolven. Dankzij de Emotive Epoc waren zij in staat om diverse instrumenten met hun gedachten te bedienen en zo hun steentje bij te dragen aan het nummer.

Het zonnetje doet goed, maar dit is een dubbeldikke portie “feel good energy” voor je woensdag! De opbrengsten van het nummer (dat je via iTunes kunt kopen) gaan volledig naar de Queen Elizabeth Foundation. Wil je meer weten over het project, check dan onderstaande documentaire.