Zien: de eerste beelden van de Harry Potter reünie mét Daniel Radcliffe

Harry Potter reünie

Het zit er dan toch écht aan te komen: de Harry Potter reünie Return to Hogwarts. Op 1 januari 2022 verschijnt deze special op HBO Max. Wanneer deze in Nederland is te zien, is nog niet bekend, maar we zullen jullie uiteraard op de hoogte houden. Eerder werd al een teaser gedeeld, met daarin de uitnodiging om terug te keren naar Zweinstein. Nu krijgen we een heuse trailer te zien met onder andere Daniel Radcliffe.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

Deze special wordt een korte film waarin we zien hoe de acteurs samen terugkeren naar Zweinstein (Hogwarts). Maar dat is natuurlijk niet alles: er wordt ook teruggeblikt naar de hele Harry Potter-periode door middel van interviews met de cast en crew.

We zien uiteraard Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson, maar dat is lang niet alles. Andere namen die we zullen zien in deze special zijn onder andere: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Imelda Staunton, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch en Ian Hart. Voor de acteurs is het een emotioneel weerzien.

Trailer

Benieuwd geworden wat je kunt verwachten van deze special? Bekijk hier de officiële trailer:

Beeld: HBO Max