Eindelijk: een gigantische Pong-tafel voor op kantoor

Zo’n voetbaltafel is hartstikke leuk hoor, maar weet je wat we echt graag tegen onze collega’s zouden spelen? Pong. Heel tof ziet dat er alleen niet uit, omdat Pong voornamelijk op een oude tv met een net zo’n oude spelcomputer gespeeld kan worden. Gelukkig is daar nu een oplossing voor, want knutselaar Daniel Perdomo heeft zijn eigen Pong-tafel gemaakt. Zo heeft ie het klassieke computerspelletje eindelijk naar de analoge wereld gebracht.

Je zou wellicht zeggen dat Perdomo’s Pong-tafel een airhockeytafel met een toffe skin is, maar niks is minder waar. Een computer houdt de positie van het blokje continu in de gaten en stuurt ‘m de juiste kant op, waardoor het spel net als zijn digitale voorganger reageert. Aan de zijkant wordt de score bijgehouden. Ben je alleen? Dan kun je tegen de computer spelen.

Interesse? Dan zul je nog eventjes geduld moeten hebben. Perdomo zegt tegen The Next Web op zoek te zijn naar een fabrikant die zijn tafel voor de grote markt wil verkopen, maar tot dan zal ie nog niet worden verkocht. Aangezien er twee jaar nodig waren om dit apparaat te bouwen, vermoeden we bovendien dat ie best prijzig zal worden.