Het eerste F1 racepak van Max Verstappen hebben? Je kunt er nu op bieden!

Voor dat Max Verstappen de jongste Grand Prix-winnaar ooit werd, pakte hij al het record als jongste puntenpakker ooit. In zijn debuutjaar 2015 wist Verstappen in de punten te rijden bij Scuderia Torro Rosso, intussen Scuderia AlphaTauri. Zijn racepak van die race en nog veel, veel meer bijzondere memorabilia gaan de komende dagen onder de virtuele hamer op veilingsplatform Catawiki.

Met het opleiden van maar liefst zes van de twintig huidige Formule 1-coureurs, is de impact van Scuderia AlphaTauri onmiskenbaar. Als kweekvijver voor talent van Sebastian Vettel tot de huidige wereldkampioen Max Verstappen, biedt Scuderia AlphaTauri motorsportliefhebbers nu de mogelijkheid om belangrijke mijlpalen uit zijn racegeschiedenis te bemachtigen.

Samen met Catawiki presenteert het team een exclusieve veiling met memorabilia van coureurs die hun stempel hebben gedrukt op de nalatenschap van Scuderia AlphaTauri.

Afbeelding via Catawiki

Veel iconische F1 stukken

De objecten in de veiling zijn talrijk. Naast het racepak van Verstappen, waaronder ook zijn ondershirt, balaclava en raceschoenen, zijn er ook kleding van Daniel Ricciardo, Carlos Sainz, Pierre Gasly, Yuki Tsunoda en Liam Lawson te vinden. Echte liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan een diverse aanbod aan onderdelen van de auto’s, van hele achtervleugels tot wielbouten.

De veiling van Scuderia AlphaTauri via Catawiki loopt van 9 tot 19 november.