F1 Spoiler Alert: Ouderwets Formule 1 plezier tijdens de GP van Canada

De regen. Het wisselvallige asfalt. De old school opzet van het Circuit Gilles Villeneuve. Het was een ouderwets Formule 1 weekend in Canada en dat leverde een heerlijke wedstrijd op! In onze Formule 1 podcast F1 Spoiler Alert blikken we weer terug op de race.

Het werd het weekend waarin Max Verstappen met 41 overwinningen op gelijke hoogte kwam met Ayrton Senna. Misschien niet de meest verrassende ontwikkeling van 3 dagen F1 in Montreal. Wél lekker om te zien: de opwaartse lijn van McLaren kreeg een vervolg met een puike kwalificatie van beiden coureurs – al ging Piastri in de mist. Maar vooral Lando Norris kreeg op zondag de handen veelvuldig op elkaar.

Ook mooi: de intense strijd om twee plekken waar je normaliter niet perse blij mee bent. Maar Alonso was uiteindelijk meer dan blij met zijn tweede plaats en Albon gaf een oerkreet na episch verdedigend werk voor P7. En wat te denken van de strategie van Ferrari? Die pakte dit keer zomaar ineens goed uit!

Luister mee:

Geen uitzending missen? Abonneer je dan via je favoriete podcast app! Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts bijvoorbeeld.

Foto: © Red Bull Content Pool / Getty Images