F1 Spoiler Alert: Een nieuwe podcast van Numrush

De eerste Formule 1 race van 2017 is verreden en de messen lijken geslepen: Gaat Ferrari, Mercedes of Red Bull er dit jaar met de titel vandoor? De strijd kan wel eens spannender worden dan ooit nu drie voormalig wereldkampioenen in een snelle wagen zitten en drie rookies – waaronder onze Max – hen naar de troon willen gaan steken.

De interesse voor de sport is er na de overwinning van Verstappen vorig jaar in Barcelona in ieder geval bepaald niet minder om geworden. Reden voor Numrush om regelmatig wat dieper in te gaan op de laatste ontwikkelingen in deze door technologie-gedreven sport. En tevens een goede aanleiding voor een compleet nieuwe podcast: Vanaf deze week luister je namelijk elke race naar een nabeschouwing van de verreden Grand Prix in ons nieuwe programma F1 Spoiler Alert.

In deze show die direct na de race wordt opgenomen zullen we alle hoogte- en dieptepunten van die  bespreken maar ook dieper in gaan op de technische ontwikkeling van de auto’s en teams, de verhalen uit de pitstraat en op social media. Vandaag presenteren wij met gepaste trots onze eerste aflevering van deze nieuwe show over de Grand Prix van Australië:

Uiteraard maken wij dit programma geheel uit eigen liefhebberij, maar we zouden het erg leuk vinden als je je gelijk even op Spoiler Alert abonneert en als je ons laat weten wat je er van vindt. Dat kan via Twitter naar hosts @marjolijn en @johanvoets. Over twee weken zijn we er weer, na de grote prijs van China!