F1 Spoiler Alert Podcast is terug met de Grand Prix van China!

Na een afwezigheid van een aantal races is vanaf vandaag de F1 Spoiler Alert podcast van Numrush weer terug van weggeweest! In deze eerste aflevering van het seizoen blikken Johan en Marjolijn terug op de derde race van het seizoen: de Grand Prix van China.

Het Formule 1 seizoen 2018 laat zich tot nu toe samenvatten als razend spannend. Leek het na de eerste race in Australië nog heel even een herhaling van 2017 te gaan worden, in de laatste twee races heeft de Formule 1 bewezen opnieuw alles behalve voorspelbaar te zijn, en de toekomstige wereldkampioen verre van uitgemaakte zaak.

In de Grand Prix van China verspeelde Max Verstappen de kans op zijn vierde Grand Prix overwinning door achtereenvolgens met Lewis Hamilton en Sebastian Vettel in conflict te komen. Zijn teamgenoot Daniel Ricciardo ging er op magistrale wijze met de winst vandoor.

Wat dat betekent voor Max zijn kansen op het wereldkampioenschap en het vervolg van zijn seizoen bespreken we in deze aflevering van Spoiler Alert. Luister de aflevering hieronder, of abonneer je op onze podcast via iTunes of je favoriete podcast app!

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Marjolijn of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende F1 Spoiler Alert niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op F1 Spoiler Alert en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Afbeelding via Red Bull Content Pool / © Red Bull