F1 Spoiler Alert is terug voor 7e seizoen: ‘Magic’ Alonso geeft ons F1-sprookje

Wát een start van het seizoen. Okay, misschien dan niet de strijd om de koppositie, maar toch: een magische Alonso, een onverstoorbare Verstappen, gerommel in het middenveld en 3 rookies die zich allemaal op een andere manier lieten gelden. De #BahrainGP was een fijne aftrap van een lang F1 seizoen. En als we van deze race uit mogen gaan, zal het vooral een mooi seizoen kunnen worden.

Uiteraard doken Marjolijn en Johan na afloop van de race weer de studio in. Voor het zevende seizoen nemen zij na elke Grand Prix de races met je door en voorzien ze je tussendoor via de F1SA Updates van het laatste nieuws uit de paddock. Wil je zeker weten niets missen? Volg F1 Spoiler Alert dan op Twitter. Of klets mee rond de races en de nieuwste afleveringen van de podcast in de actieve en gezellige Telegram-groep!

In deze aflevering is het niet alleen terugkijken op een heerlijk openingsweekend, maar ook een beetje vooruitblikken op de komende maanden. Gaat Max Verstappen echt een Schumacheriaans seizoen tegemoet? Kan Alonso meedoen voor overwinningen dit jaar? Kan Sainz aansluiten en Ferrari dichter bij Red Bull brengen? En wat moet er gebeuren bij McLaren om daar het tij ten goede te keren?

Foto: © Red Bull Content Pool