F1 Spoiler Alert: Spanning over het hele circuit van Bahrein

Met de derde race van het Formule 1 seizoen volgt uiteraard ook de derde aflevering van onze F1-podcast Spoiler Alert. In deze aflevering kijken we terug op een bewogen weekend in Bahrain.

Saai en voorspelbaar kun je het huidige F1-seizoen nauwelijks noemen. Toegegeven, vooralsnog lijken de Ferrari’s en Mercedessen nog het meest aan elkaar gewaagd, maar ook in het achterveld gaat het er soms verhit aan toe. Speciaal voor hen die daar nog aan twijfelde lieten de heren dit weekend de vleugels over de baan spatten voor plek 11.

In de derde aflevering van F1 Spoiler Alert blikken we terug op de pole van Bottas, de stress in de pitbox van Mercedes en de pech voor Max Verstappen in de RB13 in de dertiende ronde van de dertiende race op  het circuit van Bahrein.

Wil je reageren op deze podcast? Dat kan natuurlijk! Stuur ons een berichtje via Twitter naar Marjolijn of Johan of natuurlijk via Facebook.

Wil je er zeker van zijn dat je de volgende F1 Spoiler Alert niet mist? Abonneer je! In de meeste podcast-apps – zoals Podcasts van Apple, Pocket Casts en Overcast – kun je gewoon zoeken op F1 Spoiler Alert en vind je ons vanzelf. Je kunt ons op pc of Mac beluisteren via onder meer iTunesTuneIn en Pocket Casts. En uiteraard hebben we ook een RSS-feed die je kunt toevoegen aan een podcast-app.

Afbeelding via Red Bull Media House / © Red Bull Media House