Fortnite geeft je gratis dansje als je tweestapsverificatie aanzet

Fortnite Nintendo Switch

Tweestapsverificatie is een erg gemakkelijke manier waarop je jouw account kunt beschermen tegen hackers. Ook in Fortnite is de beveiligingsmaatregel belangrijk. Hackers zouden immers allerlei dingen kunnen gaan kopen, waar jij de rekening van krijgt. Daarom heeft ontwikkelaar Epic een beloning bedacht als je tweestapsverificatie aanzet: een dansje.

Bij tweestapsverificatie krijg je na het inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord nog een code toegestuurd. Die code moet je eerst invullen, voor je je account in mag. Zonder de code kom je er niet in. Maar niet iedereen zet die beveiligingsmaatregel aan.

Als je de beveiliging in Fornite aanzet, krijg je echter een beloning. Het gaat om een speciaal dansje in het spel, de boogiedown. En gratis dingen zijn nooit verkeerd!

Tweestapsverificatie inschakelen

Tweestapsverificatie inschakelen is erg eenvoudig in het spel. Allereerst ga je naar je accountinstellingen, waarna je op Password & security klikt. Onderaan de pagina zie je tweestapsverificatie staan, waarbij je kunt kiezen voor diverse vormen van de beveiligingsmaatregel.