Het is officieel: Squid Game krijgt een tweede seizoen

Squid Game

Squid Game was ongetwijfeld een van de grootste hits van 2021, zo niet de grootste. Een tweede seizoen leek dus al snel een gegeven. Maar nu is het echt officieel: het tweede seizoen komt eraan!

Squid Game is een Koreaanse serie waarin honderden mensen met een flinke schuld meedoen aan een wedstrijd. In deze wedstrijd spelen ze kinderspelletjes. Wie alle spelletjes wint, krijgt heel veel geld. Maar wie bij een spelletje faalt, krijgt met een bloederige afloop te maken.

Het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger: Player 456 kreeg de kans om een vliegtuig in te stappen en zijn familie te zien, maar hij besloot wat anders te doen. Hij draaide zich om en besloot om te gaan proberen de volgende wedstrijd te stoppen. En wij willen natuurlijk zien hoe dat verder gaat.

Seizoen 2 in de maak

De kans is dus groot dat we dat ook gaan zien. Ted Sarandos, co-CEO en chief content officer van Netflix, heeft namelijk bekendgemaakt dat er inderdaad een tweede seizoen komt, zo schrijft Variety. “Het Squid Game-universum is pas net begonnen”, zegt hij zelfs.

De grote vraag is natuurlijk wat we precies in dat tweede seizoen gaan zien. Acteur Lee Byung-hun – die de rol van Player 456 op zich nam – heeft in een interview met People vast een tipje van de sluier gelicht. De maker heeft hem namelijk al verteld dat 456 weer terugkeert in de arena.

Wanneer het tweede seizoen verschijnt, is helaas nog onduidelijk. Maar de kans is groot dat Squid Game ook na dat seizoen verder gaat. De maker heeft namelijk al onthuld dat hij met Netflix in gesprek is over een derde seizoen.

Beeld: Netflix