Hoera! Seizoen 2 van Bridgerton verschijnt in maart

Bridgerton

Goed nieuws voor fans van Bridgerton: het tweede seizoen van de serie verschijnt in maart op Netflix! Waar het tweede seizoen precies over gaat is nog niet bekend, maar Netflix vertelt al wel vast dat er een grote rol is weggelegd voor Lord Anthony Bridgerton.

Bridgerton gaat over Londen in 1813, en dan specifiek in de periode dat debutanten zich aan de wereld presenteren in de hoop een man te vinden. Het eerste seizoen volgde Daphne Bridgerton, die debuteert en dus hoopt een goede man te vinden. Maar haar oudere broer zorgt er vaak voor dat kandidaten niet ver komen. Gelukkig arriveert de single Duke of Hastings, en de twee worden verliefd.

Tegelijkertijd volgen we natuurlijk hoe de andere leden van de Bridgerton-familie liefde vinden en verliezen.

Boekenserie

Bridgerton is gebaseerd op een serie boeken en het tweede seizoen lijkt ook dat verhaal weer te volgen. Ook in de boeken draait het namelijk steeds om één van de familieleden. Het eerste seizoen volgde dus Daphne en in het tweede seizoen draait het om Anthony.

Netflix heeft nu een video vrijgegeven waarin de releasedatum van het nieuwe seizoen wordt vrijgegeven. En dat seizoen verschijnt op 25 maart.

Beeld: Netflix