Ikea werkt opnieuw met Sonos samen voor slimme speakers

Sonos

Eerder werkte Ikea al met Sonos samen aan een boekenplank-speaker, ook wel bekend als de Sonos Symfonisk. Nu blijkt uit berichten dat beide bedrijven met iets nieuws bezig zijn. Ze komen niet met één, maar met twee nieuwe, slimme speakers. Het is al duidelijk dat de ene speaker verstopt zit in een tafellamp. Wat het andere model gaat worden, is nog niet officieel bekend gemaakt.

Sonos Symfonisk

Onlangs deelde Sonos op Instagram stories dat er binnenkort meer nieuws verschijnt over nieuwe speakers. Dit zal gaan om een tafellamp met ingebouwde Play:1-speaker. De prijs zal waarschijnlijk dezelfde hebben als de boekenplank-speaker, namelijk 99 euro.

Sonos speaker

Beeld: Ikea

Nieuwe speakers

Volgens techwebsite The Verge zit er nóg een speaker aan te komen, namelijk eentje die ‘verstopt’ zit in een kunstwerk dat je aan de muur kunt hangen. Heel veel meer is er helaas nog niet bekend over dit product. Het kan zijn dat het gaat om een kunstwerk met meerdere ingebouwde speakers, dat het bestaat uit één grote speaker of dat het kunstwerk zelf te vervangen is of niet. We zullen nog even geduld moeten hebben voor meer informatie.

Beeld: Ikea