Hebben: Jaguar vernieuwt zijn F-type met enkele technologische snufjes

Het uiterlijk van de auto mag dan niet veel veranderd zijn, de nieuwe F-Type van Jaguar is van binnen een andere auto. De auto zit namelijk vol met technologische snufjes, die het autorijden aangenamer maken. Daarnaast is hij ook nog uitgerust met een speciaal infotainmentsysteem dat extensies biedt voor het maken van Go Pro-beelden!

Iets wat we tegenwoordig vaker zien bij nieuwe auto’s zijn koplampen met LED-techniek. Bij deze vernieuwde Jaguar is dat niet anders. Jaguar zegt dat dit het zicht verbetert, maar het verbruikt ook minder dan traditionele lichten.

Daarnaast wordt het zicht van de bestuurder ook verbeterd door een ander design van de voorbumper. Door de subtiele aanpassing aan de carrosserie van de auto, ziet hij er net wat sportiever uit volgens Jaguar.

Interieur

De grootste veranderingen zien we echter terug binnen in de auto, letterlijk en figuurlijk. Want zowel het interieur als de software van de F-type krijgen een update. Zo heeft hij naast lichtere en dunnere sportstoelen, ook een vernieuwd infotainmentsysteem.

Uniek aan het infotainmentsysteem is dat je het kunt aansluiten op een GoPro. Zo kunnen liefhebbers van actievideo’s en dashcams voertuigdata zoals snelheid, geselecteerde versnelling, rem- en G-krachten en de stand van het gaspedaal toevoegen aan de beelden die ze hebben gemaakt met een GoPro. Binnenkort te bewonderen op YouTube, gok ik zo!

Jaguar-F-Type-LED-lampen

Jaguar-F-Type-LED-lampen

Jaguar-F-Type-voorbumper

Jaguar-F-Type-voorbumper

Jaguar-F-Type-voorbumper-bovenaanzicht

Jaguar-F-Type-interieur

Jaguar-F-Type-infotainmentsysteem

Jaguar-F-Type-interieur-stoelen