Je eigen smart home is weer een stapje dichterbij met deze connected beveiligingscamera’s van Philips

Smart homes zijn hét onderwerp tijdens IFA in Berlijn en dus kan onze eigen koninklijke Philips niet achter blijven met een aantal nieuwe producten op dat gebied. Vandaag presenteerde het bedrijf onder meer de InSight HD cam, een draadloze thuiscamera die je bedient met je smartphone, waar je ook bent.

Net als de InSight HD babymonitor levert deze camera high definition videokwaliteit. Essentieel als je je huis vanaf een afstandje in de gaten wilt houden, aldus de bedenkers bij Philips:

De M115 levert HD video zodat je op je smartphone precies kunt zien wat er thuis allemaal gebeurd. Daarnaast maken we het makkelijk om de camera’s van afstand te bedienen en aan en uit te zetten.

InSight_wireless_HD_home_monitor_M115_image2_KI

Met de bijbehorende smartphone app voor iOS en Android kun je bovendien een alert krijgen als er thuis iets aan de hand is. Alle beelden worden opgeslagen in de Cloud, dus mocht je slachtoffer worden van een misdrijf, zijn de beelden op te vragen als bewijsmateriaal.

De InSightHD camera komt dit najaar in 3 verschillende varianten op de markt: Het basismodel, de M115 gaat €109,99 kosten. Voor 5 tientjes meer schaf je de InSightHD M120 aan die ook over nightvision beschikt en daardoor ook geschikt is als babymonitor. Het duurste model, de InSightHD B120S beschikt over een extra ruime groothoeklens, de optie om te praten via het apparaat en een ingebouwde temperatuursensor die je de temperatuur in een kamer laat weten. Deze versie kost €179,99.