Kijktip: Oprah’s interview met Meghan en Harry verschijnt vanavond

Oprah-interview met Meghan en Harry

Vanavond is het zo ver: het explosieve Oprah-interview met Meghan en Harry is op Net5 te bekijken. In het interview spreekt Oprah met de hertog en hertogin van Sussex over hun ervaringen met het koningshuis, het moederschap, de verhuizing naar de VS en meer.

Een interview met leden van het Britse koningshuis is extreem bijzonder: normaal gesproken houden ze de gelederen gesloten. Problemen worden binnenshuis opgelost en zeker niet met de buitenwereld besproken. Is er wel een interview met iemand van het koningshuis, dan gaat het vaak over onderwerpen die ze aan het hart gaan. Denk aan het klimaat of mentale gezondheid.

Maar zo nu en dan besluit iemand zich daar weinig van aan te trekken. Zo is er een wereldberoemd interview met Lady Diana, waarin ze een boekje opendoet over haar behandeling door het koningshuis. En nu komt daar dus een Oprah-interview met Meghan en Harry bij.

Twee uur praten

Oprah ging eerder dit jaar uitvoerig in gesprek met Meghan en Harry. Eerst spreekt ze enige tijd met Meghan, de hertogin van Sussex. Daarbij gaat het niet alleen over haar leven als royal, maar ook over haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze met de intense publieke druk omgaat. Later voegt ook prins Harry zich bij het gezelschap. Hij vertelt hoe de verhuizing naar de Verenigde Staten ging, en over hun hoop en dromen voor de toekomst van hun gezin.

Het interview is in de VS al uitgezonden, dus je kunt al van alles online vinden. Maar mocht je het allemaal met eigen ogen willen zien, dan kun je het geheel vanavond gaan bekijken. Het gehele interview wordt namelijk om 20:30 uur op Net5 uitgezonden.

Foto: Harpo Productions/ Fotograaf: Joe Pugliese