Zien: Netflix toont trailer van Lupin Part 2

Lupin Part 2

Het was al even duidelijk: er komt een tweede deel van Lupin. Maar een trailer, die was er tot nu toe niet. Daar heeft Netflix echter verandering in gebracht, wat betekent dat we nu de allereerste beelden van Lupin Part 2 kunnen bekijken.

Voor wie Lupin niet kent: de serie draait om de charmante oplichter Assane Diop, die gespeeld wordt door Omar Sy. Diop is de enige zoon van immigranten uit Senegal, die naar Frankrijk verhuisden in de hoop dat hun zoon een beter leven zou krijgen. Maar de vader van Diop wordt ten onrechte beschuldigd van de diefstal van een dure diamanten ketting. Uiteindelijk schaamt de vader zich zo erg dat hij zichzelf in de gevangenis ophangt en Diop als wees achterlaat. Nu Diop volwassen is, besluit hij wraak te nemen. De inspiratie daarvoor haalt hij uit een boek over een dief genaamd Arsène Lupin.

Het eerste deel van de serie eindigt met Assane en Claire die naar hun zoon Raoul zoeken. Wij als kijkers weten dat Raoul ontvoerd is door de handlanger van Pellegrini. Daarnaast heeft detective Youssef als enige door dat Lupin in werkelijkheid Diop is.

Lupin Part 2

Zoals gezegd komt er nu een tweede deel van de serie aan. Daarin zien we dat Diop probeert om te gaan met de ontvoering van zijn zoon. Wil hij Raoul terugkrijgen, dan moet hij logischerwijs en nieuw plan bedenken. En als we de trailer moeten geloven, gaat dat niet zonder slag of stoot.

Lupin Part 2 gaat uit vijf afleveringen bestaan en verschijnt deze zomer. Een exacte release-datum is er nog niet.