Kom van de bank met de gratis walking tours van Netflix in 3 Europese steden

Netflix walking tours

Ben jij het bingen even helemaal zat en wil je zelf wat meer van de wereld zien, in plaats van de wereld door de ogen van iemand anders te bekijken? Dan hebben we goed nieuws voor je, wat Netflix komt met zogenaamde walking tours door drie verschillende Europese steden. Tijd om die stedentrip te boeken dus!

Bekijk de stad door de ogen van je favoriete Netflix personage.

Walking tours in drie Europese steden

Van 11 tot en met 17 juli organiseert Netflix in samenwerking met SANDEMAN’s New Europe Tours gratis tours. Deze zijn beschikbaar in Londen, Parijs en Madrid. Wat je kunt verwachten? Genoeg historie om te ontdekken, de echte must-see locaties en bijzondere behind the scenes van populaire Netflix series die in deze steden zijn opgenomen.

Kun jij niet wachten om in een real-life Elite aflevering rond te lopen in Madrid? Of wil je je omringen met dat heerlijke Britse accent om je in Bridgerton te wanen? Dan is dit je kans. De bijzondere series en films op Netflix brengen je naar nieuwe plekken en geven je een kijkje in andere culturen. Meer dan 70 procent van de kijkcijfers dit jaar komt van leden die naar titels kijken afkomstig uit een ander land. Dat land wordt vervolgens als inspiratie gebruikt voor de volgende vakantiebestemming en daar heeft Netflix nu slim op ingespeeld.

Zoals de personages

Tijd om helemaal in de huid – of het land – van jouw favoriete personage te kruipen, dus. Met de walking tours wil Netflix kijkers in contact brengen met de verhalen en de plaatsen waar ze van houden.

Zie je jezelf al zitten op Place de l’Estrapade met een croissant zoals Emily in Paris? Of ben je benieuwd waar de iconische geldroof uit La Casa de Papel heeft plaatsgevonden? Meer informatie over deze bijzondere tours vind je hier. Goed om te weten: om deel te nemen aan deze tours, is het vereist om te reserveren.

Meer informatie is te vinden via de website.

Beeld: Netflix