Zo kijk je live naar de onthulling van de nieuwe iPhones op het Apple Event

iPhones-2018-lek

Het is bijna zo ver: op woensdag 12 september presenteert Apple zijn nieuwste iPhones tijdens zijn Apple Event. En dat willen we natuurlijk allemaal live bekijken. Gelukkig maakt Apple dat ook allemaal mogelijk. Hieronder lees je alles over de livestream Apple Event.

Volgens geruchten komt Apple dit jaar met diverse nieuwe producten. Zo zou er een nieuwe Apple Watch komen, met een geheel nieuw randloos ontwerp en verbeterde specificaties. Mogelijk komen er ook nieuwe Macs en een nieuwe, goedkopere MacBook. Die goedkopere laptop moet de opvolger van de MacBook Air worden.

Verder zijn er geruchten over nieuwe iPad Pro’s, met een scherm van 11 en 12,9 inch. Naar verwachting worden verder de release-data van de nieuwe software, waaronder iOS 12, macOS Mojave en watchOS 5 bekendgemaakt.

iPhones

Meest interessant zijn natuurlijk de iPhones. Volgens geruchten kondigt Apple dit jaar niet één, maar zelfs drie iPhones aan. Het zou gaan om twee opvolgers van de iPhone X en een goedkopere variant. De opvolger van de iPhone X krijgt een 5,8 inch-scherm. Ook komt er een grotere 6,5 inch-variant.

De nieuwe iPhone X zou volgens geruchten drie lezen aan de achterkant kunnen krijgen. Daardoor krijg je rijkere foto’s met veel dieptebewerking, maar kun je ook beter foto’s maken in donkere omstandigheden. Verder wordt Face ID mogelijk de nieuwe standaard, waardoor je je telefoon dus met je gezicht ontgrendeld. Face ID moet ook in landscape-modus gaan werken.

Verder komt er dus mogelijk een goedkopere, derde iPhone. Deze variant krijgt geen OLED-, maar LCD-scherm. Het toestel krijgt een schermgrootte van 6,1 inch en heeft iets dikkere schermranden dan de andere telefoons. De telefoon verschijnt mogelijk in nieuwe kleuren, zoals blauw, rood en oranje. De smartphone krijgt waarschijnlijk – in tegenstelling tot de andere twee – maar één cameralens aan de achterkant.

Kijk het Apple Event live

Wil je niets missen van de onthullingen? Dat hoeft ook niet! Niet alleen houdt Numrush je gedurende de avond op de hoogte, maar je kunt het gehele evenement ook live bekijken. Dit kan via de website van Apple. Het evenement vindt op 12 september om 19.00 uur plaats (Nederlandse tijd).